HIRUGIHARRA

 

HIRUGIHARRA

GURE HIRUGIHARRA
JATORRIZKOA ETA TRADIZIONALA

Ezagutu gure barietate eta formatu guztiak. Marinatuak edo piperdunak, xerra edo zatietan.

ARTISAU
HIRUGIHAR ADOBATUA

Hirugihar adobatua erdi ondeatutako produktua da eta artisau moduan landuta dago. Lehenengo urratsa gatza gehitzea da eta bi edo hiru egunez lehortzen utzi, gatz zaporea haragian geratzeko.

Behin hori amaituta, gehiegizko gatza kendu eta pimenton-a gehitu egiten da. Osagai guztiak gehitu ondoren, eta lehortzen denean, merkaturatzeko hutsean egiten ditugu paketeak.

Egin klik hemen gure

Arbizu produktuen katalogoa ikusteko

Utzubar poligonoa, E 27 kalea CP 31839 Arbizu, Nafarroa
T +34 948 460 628
info@embutidosarbizu.com

ARBIZU 2017   |   LEGE OHARRA   |   COOKIE-EN POLITIKA